Noordeuropareizen

Disclaimer & Copyright.

De website van Noordeuropareizen.nl heeft ten doel bezoekers te interesseren voor de reizen van Noordeuropareizen.nl en Scan Britain en haar relaties. De website is met de grootste zorg samengesteld, maar er kunnen per abuis  onvolkomenheden of onjuistheden in de informatie voorkomen. Informatie wisselt regelmatig. Noordeuropareizen.nl en Scan Britain kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Niets uit de website van Noordeuropareizen,nl mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Scan Britain/Noordeuropareizen.nl.

Wij hebben de grootste zorgvuldigheid betracht bij het plaatsen van de gebruikte foto´s. Indien u meent dat er op een gebruikte foto, uw copyright en/of portretrecht rust, laat het ons per e-mail weten, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk aanpassen.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites die door derden worden beheerd. Dergelijke hyperlinks zijn uitsluitend als verwijzingen ter uwer informatie opgenomen, waarbij Noordeuropareizen.nl geen invloed heeft op de inhoud van deze websites. Scan Britain en Noordeuropareizen.nl aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid hiervoor. De opname van hyperlinks naar deze websites door Noordeuropareizen.nl houdt geenszins de instemming of goedkeuring van (de content) van deze websites in.