Noordeuropareizen

Winter Noorderlichtreizen en wintersport in Noorwegen zijn zeer gewild. U hebt de keuze uit hotels, appartementen of vakantiewoningen.

U kunt zelf kiezen waar uw voorkeur naar uit gaat. Er is voor elk wat wils, zoals langlaufen, skien, snowboarden, wandelen of 'gewoon' genieten van een sneeuwzeker Noorwegen. U kunt kiezen voor een sfeervolle vakantiewoning of bungalow met sauna en/of open haard, een comfortabel hotel met of zonder spa of een avontuurlijke reis naar het Noorderlicht in Noord Noorwegen. Er zijn voor de geoefende langlaufers skisafaries, skitrektochten met of zonder gids mogelijk, maar ook de bootreis langs de Noorse fjordenkust per Hurtigruten, met speciaal een Kerstreis of een Noorderlichtreis. De keuze is zeer uitgebreid. Onderstaand vind u slechts een selectie van wat mogelijk is.
Uiteraard verzorgen wij ook uw reis naar Noorwegen. De keus is aan u of u per vliegtuig (met huurauto), boot (met eigen auto) of een aansluitende transfer naar de wintersportplaats per bus of trein wilt boeken.
Staat uw reis naar winters Noorwegen er niet bij, vraag ons dan per e-mail of uw wens kan worden geboekt. Of vraag naar de mogelijkheden via het tekstvak in het boekingsformulier.

Open het Boekingsformulier.  Zend een e-mail: Info@scanbritain.nl