Noordeuropareizen

Hotel LEGOLAND® Billund****

Maak het LEGOLAND®-avontuur compleet en verblijf in dit kindvriendelijke hotel met uitzicht op LEGOLAND. Via een overdekte loopbrug bent u zo in het park. Het hotel heeft, naast goede standaardkamers, ook speciale themakamers in prinsessen-, ridder- en piratenstijl, of ga op ontdekkingstocht in de Adventure Rooms.

Faciliteiten: receptie (met gratis kluisjes), familie- en à la carte restaurant, speelkamers met LEGO®, tekenfilms, tafeltennis, speeltuin, sauna en fitnessruimte (gratis). Parkeergelegenheid, gratis shuttlebus vanaf de luchthaven.

Kamers: 223 goed ingericht met telefoon, tv, draadloos internet, strijkijzer en koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn.
U kunt kiezen uit de volgende kamertypes:

Type A: standaard kamer, max. 2 personen. Met minibar.
Type B: standaard familiekamer, max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en bedbank.
Type C: Piratenkamer, max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en stapelbed.
Type D: Prinsessenkamer, max. 2 volw. en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en stapelbed.
Type E: Ridderkamer, max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed en stapelbed.
Type F: Kids House, max. 2 volw. en 3 kinderen t/m 12 jaar, 2-persoonsbed, stapelbed en 1-persoonsslaapbank. Met minibar. Flat screen tv in de badkamer. Met uitzicht op het park.
Type G: Adventure Room, max. 2 volw. en 4 kinderen t/m 12 jaar, 2 persoonsbed en in een afgescheide gedeelte 2 stapelbedden met extra tv.
Type H: Kingdom Room, max. 2 volw. en 4 kinderen t/m 12 jaar, 2 persoonsbed en in een afgescheide gedeelte 2 stapelbedden met extra tv.

Prijzen

Prijzen op aanvraag. Het Legoland hotel hanteert flexibele prijzen. Bij een offerte zullen we de actuele prijs opvragen en voorstellen.

Inbegrepen: ontbijt.

Tip: Boek bij uw verblijf in het Legoland Hotel kunt u extra voordelig uw entreeticket voor LEGOLAND reserveren. Een 2-daagse tricket kost u dan ter plaatste 240 Deense Kronen.

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00

S.G.R. bijdrage per persoon €  5,00
Calamiteitenfonds € 2,50
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor Legoland hotel, Billund en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.