Noordeuropareizen

Vrådal Panorama Hytter in Vrådal 2018

  • Mooie en vrijstaande vakantiewoningen
  • Het meest zonrijke gebied van Noorwegen
  • In het hart van Telemark gelegen

Vrådal is een klein plaatsje, gelegen in het landelijke Telemark, aan het fraaie Nissermeer. Het landschap is zeer gevarieerd. Hoge bergen en dichte wouden worden afgewisseld met ongerepte rivieren, beekjes en knusse dorpjes. U kunt in de directe omgeving naar hartelust zwemmen, fietsen, wandelen, paardrijden, vissen en varen. Een bestemming die zeer geschikt is voor families met kinderen. Bezoek tevens het Telemarkkanaal of Bø Sommerland, het grootste waterpretpark van Scandinavië.

Het geheel bestaat uit 20 appartementen en 46 nieuwe vakantiewoningen van typisch Scandinavische stijl.

Ligging: Ruime, moderne appartementen, iets buiten het centrum van Vrådal. Heel geschikte omgeving voor families met kinderen. U kunt hier fantastisch wandelen, fietstochtjes maken, roeien, kanoën of een tocht over het meer maken met het ms Fram. Het ligt niet zo ver van het Telemarkkanaal, het Bø Sommerland pretpark of de kust met zijn schilderachtige plaatsjes.

Activiteiten: tennissen, vissen, roeien, zwemmen, Telemarkkanaal, dagtocht naar de zuidkust met o.a. Kragerø en het eiland Jomfruland. In Vrådal zijn veel activiteiten mogelijk, er is o.a. een strand aan het Nissermeer en verder kunt u o.a. paardrijden.

Prijs 2018

prijzen per woning per nacht 2017 (minimum verblijf 3 nachten)
01/04-30/10 vanaf  € 72 per nacht

Calamiteitenfonds € 2,50
Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Inbegrepen: elektriciteit.

Niet inbegrepen: Eindschoonmaak nok1100; huur bedlinnen/handdoeken nok150 pp; hond nok100 per verblijf; kinderbed of -stoel à nok150; borg nok200

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor Vradal Panorama Hytter en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.