Noordeuropareizen

Skjolden Brygge aan het einde van de Lusterfjord, een zijtak van de Sognefjord 2018

  • Prachtig gelegen aan het Lusterfjord
  • Goed uitgangspunt voor excursies

Ligging: Aan het einde van de Lusterfjord, een zijtak van de Sognefjord, heel rustig gelegen bij Skjolden. Het grillige, maar uitnodigende landschap met gletsjers, bergen en watervallen maakt dit gebied tot een van de mooiste bestemmingen ter wereld. Zeer geschikt voor het maken van excursies naar de gletsjers en de Sognefjell.

Beschrijving: 32 Luxe appartementen met fantastisch uitzicht op de fjord (gebouwd vanaf 2006) van 64 m2 met ruime woonkamer, radio en TV, volledig ingerichte keuken met o.a. koel/vrieskast, vaatwasser, oven met afzuigkap. Er zijn 2slaapkamers, een met een 2 pers.bed en de andere met een stapelbed voor 3 personen (2 beneden en 1 persoonsbed boven). Er is een balkon met terrasmeubelen en men kan parkeren bij het huis.

Route: Oslo–Skjolden: 347 km.

Prijs 2018

Skjolden Brygge prijs per nacht
(minimaal 3 nachten tussen 01/7 en 15/08)
01/04 - 31/10  vanaf € 216,00 per nacht

Minimum verblijf 3 nachten van 1/7 t/m 15/8.

Calamiteitenfonds € 2,50
Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Niet inbegrepen: Verplichte eindschoonmaak € 72,00; inclusief elektra; inclusief 1 set bedlinnen/handdoeken pp  Kinderbed/stoel NOK 150 per stuk.

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor het Skjolden Brygge en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.