Noordeuropareizen

Lysefjord Hyttegrend op 15 km vanaf de Preikestølen 2018

  • Goed gelegen op de Preikestølen te bezoeken.

Ligging:

Prachtig tegen een helling aan gelegen vakantiewoningen met schitterend uitzicht over de Lysefjord. Het startpunt voor de wandeling naar de Preikestølen ligt op 15 km afstand. Een dagtocht naar Stavanger, fjordcruise over de Lysefjord, wandeling naar Kjeråg behoren tot de uitstapjes die u kunt ondernemen.

Beschrijving Appartement A:

Opp. 23 m2. 2-pers.appartement. Woonkamer, open keuken, 1x slaapkamer met 2-pers.bed, badkamer d/t. Terras met tuinmeubelen.

Type B: Opp. 35 m2 max. 4 personen.

Woonkamer met open keuken, 2 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. 1x slaapkamer met 2-pers.bed en vide met 2 slaapplaatsen. Badkamer d/t, terras met tuinmeubelen.

Type C: Opp. 40 m2 max. 5 personen.

Woonkamer met open keuken, 2 kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat. 1x slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1x slaapkamer met een stapelbed voor 3 personen. Badkamer d/t. Terras met tuinmeubelen.

Route:

Stavanger–Lysefjord, ca. 48 km.

Prijzen 2018

Lysefjord 2018 prijs per nacht vanaf
01/05-30/09-2018 vanaf € 103

Calamiteitenfonds € 2,50
Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Niet inbegrepen: Verplichte eindschoonmaak; huur bedlinnen/handdoeken nok 125 p.p.: Wifi gratis bij receptie: hond alleeen toegestaan in in type C: nok 100 per nacht.

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor het Lysefjord Hyttegrend en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.
Goed bereikbaar met Fjordline Hirtshals-Stavanger.