Noordeuropareizen

Smyril Line Histhals-Seydisfjördur v.v.
via de Færöer eilanden 2024

Ferry overtocht vanuit Denemarken naar IJsland v.v. via de Færöer eilanden.

 

Aan boord van de Norröna:

In uw hut heeft u een TV. Er is een speelplaats voor kinderen, zwembadje met sauna en fitnessruimte, bisoscoop en taxfree shop. Verder een bar en café en verschillende restaurants.

Aan boord kunt u tijd inkopen voor draadloos internet.

Vaarschema en prijzen 2024

M/S Norröna biedt wekelijkse vertrekken aan vanuit Denemarken naar IJsland en de Færøer Eilanden. In het hoogseizoen zijn er wekelijks twee vertrekken naar IJsland en de Færøer Eilanden.

Naar IJsland

Rechtstreeks naar IJsland

Elke zaterdag in de perioden van 6 januari tot en met 2 juni en 25 augustus tot en met 15 december vertrekt het schip M/S Norröna vanuit Hirtshals in Denemarken om 15.00 uur met bestemming Seyðisfjørður in IJsland. Aankomst Seyðisfjørður op dinsdag om 09.00 uur. Wel is een aanloop gepland in Tórshavn op de Færøer Eilanden op maandag van 05.00 - 14.00 uur. Elke dinsdag in de periode 12 juni tot en met 21 augustus, vertrekt het schip M/S Norröna vanuit Hirtshals in Denemarken om 11.30 uur met bestemming Seyðisfjorður in IJsland. Aankomst Seyðisfjørður op donderdag om 08.30 uur. Wel is een aanloop gepland in Tórshavn op de Færøer Eilanden op woensdag van 17.30 - 18.00 uur.

Stop-over (3 nachten op de Færøer Eilanden)

Elke zaterdag in de periode van 9 juni tot en met 18 augustus vertrekt het schip M/S Norröna vanuit Hirtshals in Denemarken om 15.30 uur met bestemming Seyðisfjørður in IJsland. Aankomst Seyðisfjørður op donderdag om 08.30 uur. Een stop-over van 3 nachten op de Færøer Eilanden is noodzakelijk. U komt aan op de Færøer Eilanden op zondagavond om 22.30 uur en vertrekt op woensdagmiddag om 18.00 uur. Accommodatie op de Færøer Eilanden kunnen wij voor u verzorgen.

 

Vanuit IJsland

Rechtstreeks vanuit IJsland

Elke woensdag in de periode van 10 januari tot en met 6 juni en 29 augustus tot en met 19 december, vertrekt het schip M/S Norröna vanuit Seyðisfjørður in IJsland om 20.00 uur met bestemming Hirtshals in Denemarken. Aankomst Hirtshals op zaterdag om 10.00 uur. Wel is een aanloop gepland in Tórshavn op de Færøer Eilanden op donderdag van 15.00 - 21.00 uur.

 

Elke donderdag in de periode van 14 juni tot en met 23 augustus, vertrekt het schip M/S Norröna vanuit Seyðisfjørður in IJsland om 10.30 uur met bestemming Hirtshals in Denemarken. Aankomst Hirtshals op zaterdag om 12.30 uur. Wel is een aanloop gepland in Tórshavn op de Færøer Eilanden op vrijdag van 03.00 - 03.30 uur.

Stop-over (2 nachten op de Færøer Eilanden)

Elke donderdag in de periode van 14 juni t/m 16 augustus vertrekt het schip M/S Norröna vanuit Seyðisfjørður in IJsland met bestemming Hirtshals in Denemarken. Indien u dit wenst kunt u een stop-over van 2 nachten maken op de Færøer Eilanden. U komt aan op de Færøer Eilanden op vrijdagochtend om 03.00 uur en vertrekt op zondagavond om 23.30 uur. U komt aan in Hirtshals op dinsdag om 09.30 uur. Accommodatie op de Færøer Eilanden kunnen wij voor u verzorgen. Wanneer u gebruik maakt van deze stop-over geldt voor camper en caravan (carC) en voor auto (carB)  een speciale korting.

 

Tussenstop op  Færëor eilanden:

Wij kunnen op uw verzoek verschillende hotels voor u boeken indien u een tussenstop maakt.

Vraag naar de mogelijkheden, indien u dat wenst.

 

Vaarschema Smyril Line 2024


Vaarschema kaqn in geval van slecht weer afwijken.

Prijzen Smyril Line Hirsthals-Seydisfjördur per enkele reis

Onder voorbehoud van wijzigingen

2024 vertrek uit Denermarken
Vanaf prijzen
Hoog
seizoen
1/6-6/9
Midden
seizoen
13/3-31/5 en 7/9-22/11
Laag
seizoen
4/1-15/3
Winter
seizoen
23/11-31/12
Smyril Line biedt overtochten aan met flexibele tarieven.
Dat betekent dat de tarieven afhankelijk zijn van de datum waarop u reist
en het moment waarop u boekt.
 U kunt de prijs van het moment via het boekingsformulier bij ons opvragen.
Vermeldt wel de noodzakeleijke gegevens.
Hoe vroeger u boekt hoe voordeliger de prijs.

Voor berekening van het retourtarief geldt 2 x het enkele reistarief.

Neem ook een kijkje bij onze IJslandrondreizen.

Maaltijden aan boord zijn vooraf te boeken, alleen gelijktijdig bij uw reservering van de overtocht.
Prijs voor een maaltijdpakket retour prijs op aanvraag.
Er zijn verschillende restaurants aan boord.

Reserverings- en verzendkosten € 35,00 per boeking

SGR-bijdrage per persoon: € 5,00

Calamitietenfonds per boeking:  € 2,50

 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Overtochten voor Hirtshals-Seydisfjordör v.v. en vul de overige gegevens in. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.