Noordeuropareizen

Kamperen op Adventure Eiland in Zweden 2022

8-daagse kampeervakantie in Glaskogen Natuurgebied.

  • Kamperen op een Eiland in Zweden
  • Ideaal voor avontuurlijke kinderen

De natuur vakantie bij uitstek!
Houd u van een afwijkende manier van vakantie houden met uw kinderen. Denk dan eens aan ‘onbewoond eiland’, waar u een hele week als een soort Robinson Crusoë leeft. U huurt uw eigen plek op een mooie beboste eiland, midden in de vrije natuur. Bij uw plaats hoort een kano waarmee u mooie tochten kunt maken, in de onringende wateren en meren. Een ideale vakantie voor diegene die van rust en avontuur houdt en geen lange kanotochten willen maken.

Back to basic
Er liggen slechts 3 kampeerplekken in het Stor Emsen meer op een 14 hectare groot eiland. Het eiland is bebost en biedt veel plaats voor avontuur voor de kineren. Er is een gezamenlijke grillplaats waar u uw medekampeerders kunt ontmoeten. Elke kampeerplaats beschikt over een barbecue-uitrusting, afvalzakken, emmers en een waterreservoir. Drinkwater haalt u uit het meer, voor uw maaltijd peddelt u naar de landhandel (winkel) op ca. 2 km afstand, of u vangt zelf uw maaltijd in het meer. U krijgt behalve een kano ook een visvergunning bij uw avontureneiland.

Verloop van avontuur
Aanvang op vrijdag in het kanocentrum in Arvika om 11.00 uur, vanwaar u met een bus naar het meer rijdt waar uw kano klaar ligt. Het eiland ligt op ca. 35 km afstand van het kanocentrum. Vanaf deze plek wordt u de volgende vrijdag om ca. 12.00 uur weer opgehaald. Wij adviseren u een dag van te voren in te checken en de informatie op te halen voor 17.00 uur. Kamperen op de Arvika Camping, op 500 m. vanaf het kanocentrum is mogelijk.

Terug naar andere outdoorreizen.

Prijzen

prijzen per kampeerplek per week 2022
Vertrek op vrijdag vanaf het kanocentrum om 10.00 uur.
20/05-2022 - 02/09-2022 € 426

Huurprijzen overige uitrusting. Prijzen per item
Tunneltent 2-3 pers. 51
Trianga kooktoestel 31
Slaapzak met lakenzak € 29
Slaapmatje € 6
Keukenpakket 2 pers.* 52
Proviandpakket 2 pers.** 296

*Keukenpakket voor 2 personen: opslagdoos, alle keukenbenodigdheden, blikopener, afwasbak- en middel, vuilniszakken, toiletpapier, lucifers, kooktoestel met brandstof.

**Proviandpakket voor 2 personen: voedsel voor ontbijt, lunch, diner en snacks, opslagdoos en een keukenpakket voor 2 personen.

Kindertarieven: n.v.t.

Reserveringskosten: € 27,00

SGR-bijdrage per persoon: € 5,00

Calamiteitenfonds:  € 2,50

 

Inbegrepen: 7 nachten op het eiland, transport naar en van startpunt, kaart, 1 Canadese kano, kanowagentje, peddels, zwemvesten, touw, spons, afvalzakken, visvergunning, bijl, zaag, grill.

Niet inbegrepen:  vervoer naar en van Zweden, huur overige uitrustingen,

Aankomstmogelijkheden: vrijdag (7 nachten).Op donderdag melden voor informatie en voorlichting. U kunt verblijven op de Ingestrand Camping op 500 m. vanaf het Kanocentrum.
Prijs per nacht € 23 (2-pers. tentje).

Bijzonderheden: max. 4 personen per kampeerplek (slechts 3 kampeerplekken op het eiland).

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Outdoorreizen voor het Adventuren Eiland Zweden. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.