Noordeuropareizen

Natuur Resort Hotel Per Olof Gården in Åsbro, Örebrö Län
NIEUW in 2018

  • MPuur ontspannen in Natuur Resort Hotel Per Olof Gården
  • Hotel met een lange historie, welke begint in 1790
  • Zomercafé en het beuken labyrint uitvluchtspunt voor fietsers en wandelaars

 

Per Olof Gården is een uniek hotel en een heerlijke ontmoetingsplek in Centraal Zweden. Het hotel wordt omgeven door fantastische grotere en kleinere meren. Indien u op zoek bent naar een rustgevende plek om kortere of langere tijd te verblijven bent U hier aan het juiste adres Vele hotelgasten, natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en conferentiegangers hebben de weg gevonden naar onze "smultronstället".
Ieder seizoen heeft z'n eigen charme ook op Per Olof Gården. De zomertijd wordt gedomineerd door talloze lokale buitenactiviteiten en ontspannings mogelijkheden. Wanneer de herfst zich aandient, maken we het binnenshuis gezellig en aangenaam. De openhaard wordt aangemaakt en kunt U genieten van een heerlijke maaltijd in de nabijheid van de warmte van een vrolijk knappend haardvuur. Per Olof Gården biedt een balans tussen stilte en modern comfort.

Faciliteiten:. Alle kamers beschikken over modern comfort temidden van een huiselijke sfeer. Bijzetten van een extra kinderbed is op verzoek mogelijk. Ontbijt is inbegrepen in de prijs. Grote tuin. Parkeergelegenheid.

Welkom in Restaurant "Brasan"

 

Prijzen (nieuw in 2018)

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
Prijs onder voorbehoud van wijziging
01/04-30/10 v.a. € 57 p.p.p.n.

Reserverings- en verzendkosten per boeking €27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Vraag de prijs op voor de door u gewenste aankomstdatum via het offerte/boekingsformulier.
Wij zenden u dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Per Olof Garden Hotel in Asbro en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.