Noordeuropareizen

Hedenstugan B&B Hotel in Bergby

NIEUW in 2018

  • Mooi gelegen in bosrijke omgeving
  • Veel buitenaktiviteiten mogelijk
  • Mooie kamers in leuke B&B

Hedenstugan Bed & Breakfast Hotel gelegen in het plaatsje Heden (30 km ten Noorden van Gävle in Gastrikland). Hedenstugan ligt vlakbij de snelweg E4, tussen Gävle en Söderhamn, midden in een bosrijke omgeving. In deze B&B verblijft u in een rustgevende omgeving, in een van onze fraaie kamers met natuur en cultuur dichtbij.
Het hotel beschikt over 8 ruime en lichte hotelkamers, waarvan 1 kamer is ingericht als een middelgroot appartement, elke kamer is voorzien van eigen badkamer met douche en toilet. Het appartement beschikt tevens over een eigen keuken. In de nabije omgeving van Hedenstugan en in de provincie Gästrikland zijn veel leuke dingen te ontdekken. Er is veel te zien en te doen, het hele jaar door, ongeacht welk seizoen.
Quad Safari´s, Fietsen, Kajakvaren, Langlaufen, Schaatsen, Elandenpark, Wandelen, Vissen, Kultuur of fantastische natuur. Bij Hedenstugan kunt u van al deze activeiten genieten.


Geschiedenis:

Hedenstugan was van oorsprong een armenhuis. Aan het einde van de 18e eeuw is het huis verbouwt tot een Ziekenhuis. Later is het omgebouwd tot een woonhuis, halverwege de jaren zestig is het in gebruik genomen alszijnde een verenigingsgebouw. In de jaren 80 is het gebouw gekocht door de lokale sportverenigig Hamrånge GIF en zijn er kleedkamers in gemaakt.

Na 200 jaar van verschillende toepassingen is het gebouw in de eerste helft van 2013 volledig gerenoveerd en omgetoverd tot Bed & Breakfast. Het gebouw is aan de buitenzijde terug gebracht in haar oorspronkelijke uiterlijk en aan de binnenzijde voorzien van alle moderne gemakken.

 

Prijzen 2018

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
Prijs is onder voorbehoud van wijzigingen
01/04-30/10 v.a. € 67 p.p.p.n.

Reserverings- en verzendkosten per boeking €27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Vraag de prijs op voor de door u gewenste aankomstdatum via het offerte/boekingsformulier.
Wij zenden u dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Hedenstugan B&B Hotel in Bergbye en de gewenste aankomst datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.