Noordeuropareizen

Drumnossie Hotel in Inverness 2018

  • Sfeervol hotel in het hart van de Highlands
  • Bekroond restaurant Grill Room
  • Slechts 10 minuten van het centrum van Inverness

Dit sfeervolle hotel ligt in een groot privépark in het hart van de Highlands, op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Inverness. Het heeft gratis parkeergelegenheid

Ligging: Het Drumossie Hotel bevindt zich in het hart van de Highlands. Enkele bezienswaardigheden in de directe omgeving zijn o.a. Loch Ness, Black Isle Brewery, Aviemore en de Speyside.

Faciliteiten: receptie, gratis WiFi in de openbare ruimtes., rookvrij, lift aanwezig, Grill room rastaurant met 2 rosetten gewaardeerd, lounge en high tea mogelijkheid, Schots ontbijt. Geen huisdieren toegestaan. Er is gratis parkeergelegenheid.

Kamers: 44 kamers, waaronder mindervalide kamers,telefoon, t.v., koffie/thee facilitieten.Alle kamers zijn rookvrij. Badkamer met baden/of douche en toilet.

Dit hotel is zeer geschikt voor te gebruiken in uw rondreis door Schotland en alleen te boeken bij gelijktijdig boeken van een retourovertocht met DFDS Seaways.
Afstand vanaf Newcastle: 460 km.

Prijzen

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2016 incl. ontbijt
01/04-31/10 v.a. € 85 t/m € 230 (in augustus)

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Drumossie hotel Invernes, incl. DFDS Seaways en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.