Noordeuropareizen

Hotel Alexandra**** Loen 2020

Dit imposante hotel is één van de oudste hotels van Noorwegen, maar meegegroeid met de moderne tijd en in uitstekende staat. Het staat bekend om zijn uitgebreide aanbod van faciliteiten, uitstekende service en persoonlijke sfeer. De omgeving heeft enorm veel te bieden van mooie watervallen, gletsjerarmen tot kraakheldere fjorden. Bovendien zijn er veel activiteiten te ondernemen. Maak een spannende gletsjer wandeling over de Bødalsgletsjer. Na een dag in de natuur is niets lekkerder dan heerlijk ontspannen in de spa van het hotel.

Faciliteiten: receptie, ruime lounge, bar, buffetrestaurant, à la-carte restaurant, binnen- en buitenzwembad. Tegen betaling: tennis, minigolf, spa met een varieteit aan behandelingen.

Kamers: 200 comfortabele kamers met tv, wifi en minibar. Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Tevens kamers met fjordzicht (met toeslag) op 7e etage.

 

Prijs 2020

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht  incl. ontbijt
 1/5 - 31/0 vanaf € 106 per nacht

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
Calamiteitenfonds € 2,50
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Hotel Alexandra, Loen en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.