Noordeuropareizen

Icelandair Hotel Natura**** in Reykjavik 2023

Zeer geschikt voor uw bezoek aan Reykjavik en tijdens uw rondreis in IJsland.

  • Uitstekend lux hotel
  • Gelegen op 5 minuten rijden vanaf centrum Reyjavik
  • Goed uitgangspunt voor excursies(ter plekke te boeken in het hotel)

In het Icelandair Hotel Reykjavik Natura vind u een warme en uitdagende atmosfeer, geinspireerd door mooie natuurlijke elementen. Het Icelandair Reykjavik Natura is geen allerdaags Reykjavik hotel, maar laat duidelijk zijn IJslandse wortels zien, inclusief veel lokale artiesten. Icelandair Hotel Reykjavik Natura is ook de perfecte lokatie voor bezoek aan de vele outdoors van IJsland en Reykjavik en gelegen in één van de groenste wijken in Reykjavik. Ook het drukke stadscentrum is dichtbij, slechts een paar minuten per auto of stadsbus (gratis voor gasten) of 20 minuten te voet.

Ligging: Op 5 minuten rijden vanaf het centrum van Reykjavik.

Faciliteiten: receptie, restaurant, bar, excursiebalie, bagegeopslag,welnesscentrum, gratis wifi in de openbare ruimtes en kamers, en gratis parkeergelegenheid.

Kamers: 220 uitstekend ingerichte niet roken kamers met koelkast, thee- en koffiefaciliteiten en een satelliet-tv, telefoon. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. 

Prijzen

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2023 incl. ontbijt
01/04-31/10 v.a. €  op aanvraag
Prijs 1-pers.kamer of 3-pers.kamer op aanvraag
Luxere kaners mogelijk op aanvraag

Prijzen alleen van toepassing in combinatie met een vlucht naar IJsland, een ferryovertocht met Smyril Line of verwerkt in een rondreis op IJsland.

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
Calamiteitenfonds € 2,50
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Icelandairhotel Natura in Reykjavik en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.