Noordeuropareizen

Hotel Finland en luxe lodges

Welkom in Hotel & Spa Resort Järvisydän 2020

  • Geniet van de natuur
  • Kies voor het hotel of voor een luxe lodge
  • In de zomer kunt u genieten van het goede restaurant

Al in 1658 zijn de eerste leden van de familie Heiskanen begonnen reizigers op te vangen in de omgeving van Porosalmi en het merengebied Saimaa. In die tijd had de Tsaar van Rusland en de koning van Zweden een afspraak over een ijsweg tussen Finland en Rusland. Verder werd er afgesproken, dat er elke 30 km een voederplaats voor paarden moest zijn en een overnachtingsmogelijkheid. Porosalmi was één van die plaatsen. Hotel & Spa Resort Järvisydän is gelegen in the oosten van Finland, bij Lake Saimaa op ongeveer gelijke afstand van de steden Savonlinna en Varkaus. Het gehele jaar door worden er allerlei activiteiten vanuit het park georganiseerd. Van boottochtjes, vistripjes in de zomer tot sneeuwscootertochten, ijsvissen en schaatstochten in de winter.

Hotel Järvisydän

Het nieuwe hotel is geopend in juni 2015. Het hotel is gebouwd in natuurlijke oude (middeleeuwse) stijl, die de oude historie verteld. De focus ligt wel op hoge kwaliteit. De kamers hebben een apart toilet en douche, evenals een balkon en een aantal een jacuzzi. Er zijn 5 verschillende soorten kamers, ieder met zijn eigen inrichting. De kamers zijn uitstekend geschikt voor de reiziger, die van da natuur houden. Het in de bouw gebruikte hout zijn voor een groot deel boomstammen, welke meer dan 500 jaar in de meren hebben gelegen en welke 5 jaar te drogen hebben gelegen voor ze verwerkt konden worden. Al de gebruikte materialen geven de aparte sfeer aan dit uitstekende hotel. In het restaurant zijn er ruim voldoende faciliteiten voor verschillende groepen of individuele reizigers.

De verschillende soorten kamers

Het luxe hotel heeft 5 verschillende soorten kamers, t.w.:
Standaard kamer met badkamer(douche), balkon, tweepersoonsbed, minibar, koffiezet mogelijkheid en waterkoker.
Suite met kleine keuken, jacuzzi, douche, 2 x een toilet, balkon, 2-pers.bed in de hoofdslaapkamer, en mogelijkheid van nog 2 bedden in de woonkamer,koffiezet mogelijkheid en waterkoker.

Superieur Suit met Sauna: badkamer, jacuzzi, douche, sauna, balkon, 2 x een toilet, 2-pers.bed, een sofa voor 2 personen, kleine keuken, minibar, koffiezet mogelijkheid en waterkoker.

Superieur Suite: badkamer, jacuzzi, douche, 2 x een toilet, 2-pers.bed, sofa voor 2 personen, minibar, balkon,  koffiezet mogelijkheid en waterkoker.

Er is ook nog een Vip Suite en een Penthouse, welke gelijk is aan de Superieur Suite, maar dan helemaal boven in het hotel. Beide mogelijkheden zijn geschikt voor meetings te organiseren.

Prijs op aanvraag voor de Vip Suite en het Penthouse.


Lodges & Villa's

De Hillside Villa’s van Hotel & Spa Resort Järvisydän zijn gebouwd in de jaren 2008-2009. De Villa’s hebben een hoge standaard, zowel geschikt voor families als voor business. Elke 8 villa’s hebben 5 2-pers.kamers met eigen douche en toilet. Je kunt de gehele villa boeken (voor meerdere families of een kleine groep of een alleen een losse kamer.

De Hillside Villa's hebben 2 slaapkamers boven met 2 bedden en 3 slaapkamers beneden met 2 bedden. In het openbare gedeelte van de valla's is een huiskamer en keuken, sauna, badkamer, toilet en terras.
De Villa's hebben keukengerei voor 10 personen en andere keukenspullen als een electra oven, stove, magnetron, koffiezetapparaat, toaster, vaatwasser en wasmachine koelkast en vriekast. Er zijn 2 sofa's in de huiskamer, evenals een koffietafel, TV, karaoke-, CD- en DVD-speler, radio, openhaard en haardhout. Bed linnen and handdoeken zijn inclusief.
Honden: Niet toegestaan.
Roken: Niet roken in de villa’s.

Log Villa, gebouwd van hout, zijn naast elkaar gesitueerd , ongeveer 150 m vanaf het meer, het restaurant Piikatyttö, en de andere services van het holiday. Deze 3 Log Villas hebben twee slaapkamers en kunnen 6 mensen huisvesten. Elke log villa heeft een jacuzzi en 2 toilets. De Log Villa’s hebben een keuken, huiskamer, hal, 2 slaapkamers with 2 separate bedden, evenals een lounge area op de eerste verdieping met 2 bedden. Sauna, badkamer, 2 toiletten en een terras. De open keuken is volledig ingericht: keukengerei voor 6 personen, electra oven, magnetron, koffiezetapparaat, toaster, vriezer, vaatwasser. TV, radio, CD speler, open haard, haardhout. Douche, toilet, shampoo and zeep, haardroger. Separaat toilet met een wasmachine. Bed linnen and handdoeken zijn inclusief.
Honden: Niet toegestaan.
Roken: Niet roken in de villa’s.

De Lakeside Villa’s zijn gesitueerd aan de zelfde kant naast elkaar met een tussen ruimte van 50 meter. De afstand tot het restaurant Piikatyttö, de andere cottagesen verdere services van het Holiday Resort is ongeveer 300 meter. Lakeside Villa’s hebben hun eigen strand, kleine pier, jacuzzi en 2 sauna’s, één is electriesch binnen sauna en de ander is een buitensauna aan het meer gelegen met een houtkachel. De Lakeside Villa’s hebben 1 slaapkamer boven met 4 bedden, 2 slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed. Villa’s heft ook een huiskamer, keuken, sauna, badkamer, 2 x toilet, terras, open haard en een houtgestookte sauna aan het meer. De Lakeside Villa’s hebben een keuken, huiskamer, hal, 2 slaapkamers with 2 separate bedden, evenals een lounge area op de eerste verdieping met 2 bedden. Sauna, badkamer, 2 toiletten en een terras. De open keuken is volledig ingericht: keukengerei voor 10 personen, electra oven, magnetron, koffiezetapparaat, toaster, vriezer, vaatwasser. TV, radio, CD speler, open haard, haardhout. Douche, toilet, shampoo and zeep, haardroger. Separaat toilet met een wasmachine. Bed linnen and handdoeken zijn inclusief. Er is a grote sofa in de huiskamer, evenals een koffietafel, TV, CD- and DVD-speler, radio, openhaard, hardhout, armleunstoel. Bed linnen en handdoeken zijn inclusief. Er zijn verschillende type villa's.
Honden: Niet toegestaan.
Roken: Niet roken in de villa’s.

Huurperiode cottages en villa's.:

In het hoogseizoen (1/6 t/m 31/8) alleen inboekbaar met een minimaal verblijf van een week met aankomst en vertrek op zaterdag. De weekprijs is 7 x de dagprijs.

Activiteiten: veel natuurbeleving en buitenactiviteiten.

BOEK VROEG. HET RESORT IS ALTIJD VROEGTIJDIG VOLGEBOEKT.

Bekijk een impressie van het hotel

Prijzen 2020

Prijzen per nacht 2020
  Standaard
Hotelkamer
 Superieur Suite Suite
met kleine keuken
en woonkamer
Superieur Suite
met sauna
01/01-31/12   prijs op aanvraag  prijs op aanvraag prijs op aanvraag. prijs op aanvraag
In voor- en naseizoen indien beschikbaar:
3=2 (3 nachten boeken/2 nachten betalen
Toeslag half pension
€ 38 p.p.p.n.
Gebruik extra bed: 3e of 4e per persoon op kamer per nacht incl. ontbijt
€ 38.
Prijzen op aanvraag per nacht 2018(veel verschillende woningen)
  Cottage Koivuranta Hillside Villa
(bij 4 personen)
Bij meer personen hogere prijs
Log Villa Lakeside Villa
01/01-31/12 prijs op aanvraag prijs op aanvraag prijs op aan vraag prijs op aan vraag
Bij een verblijf van 4, 5 of 7 nachten is de nachtprijs lager.
Prijs op aanvraag.
Het park is zeer geschikt voor een verblijf van meerdere nachen.

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
 Calamiteitenfonds  € 2,50
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Inbegrepen: elektriciteit, handdoeken en bedlinnen, eindschoonmaak, intree Spa.

Niet inbegrepen: theedoeken (zelf meenemen), babybedje gratis, hond gratis.

Aankomstmogelijkheden: in hotel dagelijks. In de villa's is in hoogseizoen (1/6 t/m 31/8) huren van zaterdag tot zaterdag. Overige periode minimaal verblijf 3 nachten.

Vroeg boeken is aan te raden.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies voor het hotel of één van de villa's in Järvisydan en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.