Noordeuropareizen

Ingestrand nabij Arvika 2017

  • Direct aan het meer Glasfjorden in het idyllische Värmland
  • Bosrijke camping met mooie vakantiewoningen, kampeerhutten en campingplaatsen
  • Wandel- en kanomogelijkheden, wildsafari's en geocaching

Arvika ligt aan de Kyrkviken, een inham van het grote meer Glasfjorden. De camping ligt middenin het idyllische Värmland. Dit gebied, dat zeer typerend is voor Zweden, bestaat uit schitterende meren, diepe bossen en uitgestrekte heidevelden. Vanaf de camping kunt u een kano huren en verschillende tochten maken. Of onderneem een prachtige wandeling of een wildsafari.

Een bosrijke camping aan het water met 48 vakantiewoningen en kampeerhutten in diverse types en kampeer- en kamperplaatsen.

Ligging: in prachtig natuurgebied op ca. 6 km van Arvika en op ca. 160 km van Oslo.

Faciliteiten: receptie, kiosk, minimarkt, internet, servicegebouw met wc's, douches (SEK 5), wasmachine, droger en kookmogelijkheden, sauna (tegen betaling), speelplaats, minigolf, fiets-, boot- en kanoverhuur.

Er zijn mogelijkheden voor het huren van een vakantiewoning, een kampeerhut of bespreken van een campingplaats, gelijktijdig bij het reserveren van uw kanotocht.

Activiteiten: vele wandel- en kanomogelijkheden, zwemmen, minigolf, bowlen, wildsafari's, fietstochten, klimmen, geocaching, wakeboarden en vissen.

Prijzen

Prijzen op aanvraag bij het boeken van een kanotocht:

Zie kanotochten Arvika.

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Aankomstmogelijkheden: dagelijks, met een minimum verblijf van 2 nachten

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor vakantiewoning Ingestrand en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.