Noordeuropareizen

Hovdestølen Hotel & Lodge in Hovden 2018

  • Goed uitgangspunt voor excursies

Ligging: Familie vriendelijk appartementencomplex met een hoge standaard die grenst aan het Hovdestøylen Hotel & Lodge, Hovden. Gelegen aan de rivier de Otra, 400 meter van het centrum.

Beschrijving: 4-kamer appartement max. 6 personen (53 m2) appartement met balkon op het oosten of westen. Comfortabele woonkamer, volledig uitgeruste keuken. Satelliet tv, gratis wifi en playstation. Badkamer met douche en toilet, slaapkamer met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met stapelbed.

Beschrijving: 5-kamer appartement max. 8 personen (90 m2) appartement met balkon op het oosten of westen. Comfortabele woonkamer, volledig uitgeruste keuken. Satelliet tv, gratis wifi en playstation.
Badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met stapelbed.

Activiteiten: Golfen, elandensafari, zwemmen, fiets- en wandelmogelijkheden.

Prijs 2018

Prijzen per appartement per nacht 2017
01/05 - 30/09 vanaf € 125 per nacht

Calamiteitenfonds € 2,50
Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Inbegrepen: elektriciteit.

Niet inbegrepen: theedoeken (zelf meenemen), huur handdoeken en bedlinnen NOK 150 p.p./per set of zelf meenemen, eindschoonmaak NOK 800 of zelf te verzorgen,

 

Vraag de juiste prijs op via het offerte/boekingsformulier voor de door u gewenste periode.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij vakantiewoningen voor de Hovdestølen Appartementen en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.