Noordeuropareizen

Hoteltreinreis naar Kopenhagen, Stockholm en Göteborg.

8-daagse treinrondreis langs goede middenklasse hotels 2018

Tijdens deze treinrondreis combineert u drie schitterende Scandinavische steden aan het water. Het vervoer tussen de 'parels van het noorden' gaat per uiterst comfortabele en 'groene' trein. Terwijl u ontspannen van het uitzicht geniet, trekt het eindeloze landschap van glooiende heuvels, bossen en meren aan u voorbij.

 • Verblijf in goede middenklasse hotels.
 • Incl. vliegreis naar Kopenhagen
 • Treinreis begint en eindigt in Kopenhagen.
 • Bezoek aan 3 geweldige steden, Kopenhagen, Stockholm en Göteborg.
image

Excursies
- Kopenhagen
- Tivoli
- Stockholm
- Gamla Stan
- Djurgården
- Göteborg

Reisschema:

 • Dag 1 Vlucht Nederland-Kopenhagen
 • Dag 2: Kopenhagen
 • Dag 3: Kopenhagen-Stockholm per trein
 • Dag 4 en 5: Stockholm
 • Dag 6: Stockholm-Göteborg per trein
 • Dag 7: Göteborg
 • Dag 8: Göteborg-Kopenhagen per trein en terugvlucht naar Nederland

 

Routebeschrijving

Dag 1: Nederland - Kopenhagen

U vliegt per rechtstreekse vlucht vanuit Nederland naar Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Na het inchecken heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Kopenhagen is een moderne en schone stad met veel natuurschoon

Dag 2: Kopenhagen

Begin uw dag met een bezoek aan het Koninklijk paleis Amalienborg. U kunt heerlijk winkelen op Europa's langste autovrije winkelstraat Strøget, het amusementspark Tivoli of één van de interessante musea bezoeken. De Kleine Zeemeermin ligt iets buiten het centrum aan het water. U kunt de dag afsluiten in het gezellige havengebied, Nyhavn.

Dag 3: Kopenhagen - Stockholm

U verlaat Kopenhagen en reist per trein richting de hoofdstad van Zweden, Stockholm. De rit duurt ruim vijf uur en gaat dwars door het uitgestrekte Zweedse landschap met bossen en glooiende heuvels. Onze agent in Zweden probeert voor u de meest gunstige tijd in de ochtend te reserveren, op basis van beschikbaarheid. Stockholm behoort tot de mooiste steden van Europa. De stad is gebouwd op 14 eilandjes en het water en natuurschoon vormen een mooi contrast met de mooie historische gebouwen. Trendy, schoon, veilig en gastvrij zijn de sleutelwoorden.

Dag 4 en 5: Stockholm

Start uw stadsontdekking in Gamla Stan, het oude gedeelte met o.a. het Koninklijk paleis waar de kroonjuwelen zijn tentoongesteld. Op het eilandje Djurgården ligt het openluchtmuseum Skansen en het wereldberoemde Vasamuseum. In het moderne stadsdeel vindt u mooie winkels met Zweeds design, kleding, delicatessen en andere goede producten. Even buiten de stad ligt in de archipel het Drottningholm paleis. ’s Avonds kunt u heerlijk dineren in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Wie daarna nog wil, kan zich in het bruisende nachtleven storten.

Dag 6: Stockholm - Göteborg

Vandaag reist u per trein in ca. 3 uur naar Göteborg. Onze agent in Zweden probeert voor u de meest gunstige tijd in de ochtend te reserveren, op basis van beschikbaarheid. Göteborg is de tweede stad van Zweden en is een verrassend leuke en groene stad aan zee

Dag 7: Göteborg

In de afgelopen jaren heeft Göteborg een ware gedaantewisseling ondergaan. Het nieuwe Operagebouw en nieuw ingerichte havengebied zijn grote trekpleisters geworden. Ook op gastronomisch gebied heeft de stad een inhaalslag gemaakt en we raden u aan op culinaire ontdekkingsreis te gaan. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het centrum van de stad. Tip: sluit de dag af in het amusementspark Liseberg

Dag 8: Göteborg - Kopenhagen

U reist per trein in ca. 3,5 uur van Göteborg naar Kopenhagen. U bent na het middaguur weer terug in Kopenhagen, waarvandaan u naar de luchthaven reist en terugvliegt naar Nederland. U dient een late middagvlucht of een avondvlucht te reserveren zodat u op tijd bent om in te checken

 

Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en zet- en drukfouten.

Accommodatie omschrijving

U verblijft in centraal gelegen, middenklasse hotels. De genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien een hotel is volgeboekt, reserveren we een gelijkwaardig alternatief. De transfer vanaf de luchthaven/het treinstation naar het hotel v.v. is niet inbegrepen.

Overnachtingen

2 x Kopenhagen, Comfort Hotel Vesterbro
3 x Stockholm, Clarion Hotel Stockholm
2 x Göteborg, Quality Hotel 11

Vervoer

De rondreis wordt aangeboden zonder ferryovertochten. Op uw verzoek kunnen wij ferryovertochten voor u reserveren. Wij kunnen u uiteraard daarover op uw verzoek advieseren.

Prijzen 2018

prijzen per persoon 2018
8-daagse treinvliegreis Kopenhagen-Stockholm-Göteborg
in goede middenklasse hotels
2-pk l/o
01/01-31/05 v.a. € 1046
01/06-30/09 v.a. € 1060
01/10-22/10 v.a. € 1158
1-pers. of 3-pers.kamer op aanvraag.
Er geldt een vanafprijs i.v.m. de prijs van de vliegtickets.
De prijs kan hoger maar ook iets lager zijn.

Reserveringskosten: € 27,00
Calamiteitenfonds: €2,50

Inbegrepen:

 • - Vlucht Amsterdam - Kopenhagen v.v.
  - Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  - Treinreizen Kopenhagen - Stockholm, Stockholm - Göteborg, Göteborg - Kopenhagen in de 2e klasse
  - 7 Overnachtingen volgens beschrijving op basis van logies/ontbijt

Niet inbegrepen:

 • - Transfers vanaf luchthaven of station naar het hotel v.v. (in alle steden)
  - Entreegelden

 

Vertrekmogelijkheden: Dagelijks.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Rondreis de 8-daagse treinvliegreis Kopenhagen-Stockholm-Göteborg in hotels. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.