Noordeuropareizen

Smålandsgården Gästgiveri in Gränna 2018

  • Mooi aan een rustig meer gelegen
  • Leuk familie hotel
  • Breng een bezoek aan Gränna, waar de rood/witte zuurstokken worden gemaakt

 

Deze accommodatie ligt op 5 minuten lopen van het strand. De accommodatie ligt aan het meer Örensjön, op 8 km van Gränna en het Vätternmeer. WiFi en privéparkeergelegenheid zijn beide gratis beschikbaar.

Smålandsgården Gästgiveri ligt in een landelijke omgeving met meren en bossen en in de omgeving vindt u verschillende wandelroutes. Tijdens uw verblijf in Smålandsgården heeft u zelfs toegang tot uw eigen privéstrand.

In één van de gebouwen wordt een luxe diner geserveerd en in de zomer kunt u genieten van een meer informele maaltijd op het terras.

Faciliteiten: receptie, gezellige lounge, restaurant, tuin, privé strandje aan het meer, kanoverhuur en gratis parkeergelegenheid.

Kamers: 71; sfeervol ingericht met tv en wifi. Badkamer met douche, toilet en föhn. De kamers bevinden zich in verschillende bijgebouwen.

 

Prijzen

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
001/01-20/12 v.a. € 68

Reserverings- en verzendkosten per boeking €27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

 

Vraag de prijs op voor de door u gewenste aankomstdatum via het offerte/boekingsformulier.
Wij zenden u dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

 

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Smålandsgården Gästgiveri in Gränna en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.