Noordeuropareizen

image

Hotels Schotland

Tulloch Castle hotel in Dingwall 2018

  • Gelegen in de Hooglanden
  • In de buurt van 3 Championship golf banen
  • Uniek overnachten in een Schots kasteel

Het Tulloch Castle dateert uit de 12e eeuw, heeft een eigen charme en zullen uw verblijf in Schotland dan ook zeer aangenaam maken. Het hotel maakt onderdeel uit van 'Bespoke Hotels' die garant staan voor een uitstekend verblijf tegen een scherpe prijs.

Ligging: in de Hooglanden op ca. 25 km afstand van Inverness. En tevens op ca. 175 km afstand van het meest noordelijke stuk vasteland van Schotland; John o' Groats.

Faciliteiten: receptie, lobby met relax stoelen, open haard, Green Lady bar en restaurant. 's Morgens een volledig Schots ontbijt en 's avonds traditionele Schotse gerechten voor het diner. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dit mooi en romantisch kasteel wordt omringd door prachtige tuinen.

Kamers: 20 ruim, comfortabel ingericht met historische elementen. Met o.a. tv, telefoon, strijkbout, strijkplank en koffie- en theefaciliteiten. Sommige kamers hebben een hemelbed. Badkamer met wc, fóhn, douche of bad.

Prijzen

prijzen per persoon per nacht incl. ontbijt 2018
   2-pk l/o 1-pk l/o
01/01-30/04 € 51 prijs op aanvraag
01/05-31/05 € 75 prijs op aanvraag
01/06-30/09 € 106 prijs op aanvraag
01/10-31/10 prijs op aanvraag prijs op aanvraag

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Tulloch Castle hotel in Dingwell en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.