Noordeuropareizen

image

Hotels Schotland

Gretna Hall Hotel in Gretna Green 2018

  • Gelegen op de grens tussen Engeland en Schotland
  • Goed uitgangspunt voor bezoek aan Dunfries & Galloway
  • Comfortabel hotel in een manor house
  • Uitstekend te gebruiken als tussenstop op weg naar het noorden van Schotland

Dit prettige hotel gevestigd in een 18e-eeuws Manor House ligt in Gretna Green op de grens van Schotland en Engeland. Het historische Gretna Hall werd gebouwd in 1710 en ligt naast de Blacksmith's Courtyard, waar vroeger vele huwelijken werden gesloten. Halverwege de 18e eeuw trouwden hier veel Engelse jongelui, vanwege de strikte huwelijkswetten in Engeland. Tegenwoordig bestaat nog steeds de mogelijkheid om in the Blacksnmit's te trouwen. Ontdek van hieruit de kastelen van Dumfries zoals Caerlaverock en Drumlanrig, of maak hier een tussenstop voor uw reis naar het noorden van Schotland. De kamers van het Gretna Hall Hotel zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en allen verschillend ingericht.

Faciliteiten: receptie, lounge, bar, restaurant, grote tuin, terras en gratis parkeren.

Kamers: 100 comfortabel ingericht met tv, telefoon, wifi en koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met bad en/of douche, toilet.

 

Prijzen

prijzen per persoon per nacht incl. ontbijt 2018
   2-pk l/o
01/01-30/04 v.a. € 59
01/05-30/05 v.a. € 80
01/06-31/08 v.a.€ 96
01/09-31/10 v.a. € 80

 

 

 

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Gretna Hall Hotel in Gretna Green en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.