Noordeuropareizen

Clontarf Castle in Dublin 2018

  • Gelegen: 10 minuten vanaf stadscentrum Dublin

Het Clontarf Hotel is gevestigd in een 11e-eeuws kasteel en combineert oude architectuur met 21-eeuwse voorzieningen. Dit boetiekhotel, gelegen op 10 minuten van het stadscentrum van Dublin, biedt een bekroond restaurant en luxe slaapkamers. De plaats voor uw stedenreis naar Dublin in combinatie met een uitstekend hotel.

Faciliteiten: De Fahrenheit Grill is gespecialiseerd in lokale rundvlees- en visgerechten. De Knights Bar heeft grote open haarden en glas-in-loodramen. De Indigo Lounge is stijlvolle ingericht en serveert 's ochtends koffie, thee en een uitstekende selectie van wijnen. Er is een bushalte buiten het kasteel met regelmatige diensten naar het stadscentrum. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar op Clontarf Castle.

Kamers: 111 elk verschillend, maar smaakvol, ingericht, modern of met een klassiektintje. De kamers in het Clontarf Castle Hotel beschikken over airconditioning, LCD satelliet-tv en gratis Wi-Fi. Er is 24 uur per dag roomservice. Badkamer met bad en/of douche en toilet.

Prijzen 2018

prijzen per persoon in 2-pers.kamer per nacht 2018 incl. ontbijt
01/02-31/03 v.a. € 89
01/04-31/08 v.a. € 135
01/09-31/10 v.a. € 89

Reserverings- en verzendkosten per boeking € 27,00
of reeds berekend bij andere accommodatie.

Boeken

Wilt u een offerte of boeken? Vul het offerte/boekingsformulier in en kies bij Hotels voor het Clontarf Castle hotel, Dublin en de gewenste datum. Wij zenden u spoedig een prijsopgave.